Pojdi na vsebino

Booking Inquiry: Spa break in Talaso Strunjan

Izpolnite povpraševanje

Vaši osebni podatki

Obveščajte me na izbrane načine (označite)

Varstvo osebnih podatkov in vaše pravice

Radi bi vas obvestili, da je upravljalec zgoraj navedenih osebnih podatkov, ki ste se jih odločili deliti z nami družba Terme Krka, d. o. o. Novo Mesto, Novi trg 1, 8000 Novo Mesto. Vaše podatke bomo uporablji le za označene namene.

Družba Terme Krka d. o. o. Novo mesto obdeluje vašse osebne podatke skladno s politiko zasebnosti, ki določa način in pogoje obdelave in je objavljena na spletni strani www.terme-krka.com.

Če obvestil o novostih in aktualnih vsebinah Term Krka ne želite več prejemati, lahko to kadar koli sporočite na naslov Terme Krka d. o. o. Novo Mesto, Novi trg 1, 8000 Novo mesto ali na elektronski naslov marketing@terme-krka.si.

Vaše pravice
Vedno imate pravico do dostopa do svojih osebnih podatkov in do popravka teh podatkov, zahtevate lahko omejitev obdelave, osebne podatke lahko prenesete drugam ali prekličete svojo privolitev, zahtevate lahko, da vaše osebne podatke izbrišemo. Vašo zahtevo pošljete na elektronski naslov dataprotection.officer.TK@terme-krka.si. Varstvo, obdelovanje in hramba osebnih podatkov so zagotovljeni po veljavni evropski in slovenski zakonodaji o varstvu osebnih podatkov.

Če menite, da naša obdelava krši veljavno zakonodajo, imate pravico do pritožbe pri nadzornem organu, to je informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije.

Zavezujemo se, da bomo vaše osebne podatke obdelali tako, da bo z ustreznimi ukrepi zagotovljena ustrezna varnost, vključno z zaščito pred nedovoljeno ali nezakonito obdelavo in nenamerno izgubo podatkov.